Pride Parad

Behöver vi anmäla oss till paraden? Om ni tänkt att gå som privatperson, ensam eller i grupp i paraden behöver ni inte anmäla er utan det är bara att dyka upp cirka 1 timma innan paradstart. Har ni däremot tänkt att ha med eget ekipage eller fordon behöver detta anmälas innan.

Föreningar, organisationer etc. som vill gå i paraden med eget ekipage eller under gemensam paroll, oavsett om ni har med fordon eller ej i paraden behöver anmäla detta innan paraden och detta gör ni senast 2023-06-27.

Var anmäler vi vårt ekipage? Klicka på den här länken för att komma till formuläret där ni fyller i all information

Vår förening vill gå med i paraden men får vi ha med skyltar och visa vilka vi är då? Det går bra att visa upp vilka ni är och vilka ni företräder, däremot är det inte tillåtet att använda budskap av negativ karaktär, hänga ut personer, föreningar, organisationer etc. Pride Paraden är en fest samtidigt som att det är en manifestation och fokus skall ligga på glädje, kärlek och stolthet. Om ni känner er osäkra, kontakta oss. Vi förbehåller oss rätten att vid paradstarten neka deltagande att använda skyltar, banderoller osv.

Var kommer paraden att gå? Paradrutten för 2023 kommer publiceras vecka 16. Den kommer i alla fall starta i Knalleland och avslutas i Pride Park.

Om jag har mer frågor? Vid ytterligare frågor om paraden eller vår övriga verksamhet kan ni kontakta vår projektledare Daniel Karlsson på antingen telefon 0739-403467 eller mail, info(a)boraspride.se