Bli medlem

RFSL Sjuhärad är arrangör till Borås Pride och är en avdelning inom Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras, intersexuellas och asexuellas (HBTQI) rättigheter. Det finns över 30 lokalavdelningar i landet och RFSL Sjuhärad är en av de största både när man ser till antalet medlemmar och verksamhet – detta är vi stolta över och det är tack vare alla våra medlemmar!

RFSL Sjuhärad bildades 10 juni 1971. Vi har sedan dess haft en verksamhet utan avbrott. Idag har vi en omfattande verksamhet inom HBTQI-området och har ett täckningsområde i främst Sjuhärads 8 kommuner: Bollebygd, Borås, Herrljunga, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda. Vi arbetar också med till exempel skolinformation och Newcomersverksamhet utanför Sjuhärads gränser.

RFSL Sjuhärad arbetar för att homosexuella, bisexuella och transpersoner, samt andra personer med queera uttryck och identiteter, ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som andra.

När du blir medlem, månadsgivare eller ger en gåva gör du skillnad för hbtqi-personer i Sverige och världen! Med medlemmarnas engagemang och stöd har RFSL sedan 1950 arbetat för hbtqi-personers mänskliga rättigheter i sverige och världen. RFSL (och RFSL Ungdom) finns i hela Sverige och är en av världens äldsta hbtqi-organisationer.

För dig som är under 25 är det gratis att vara medlem RFSL Ungdom och RFSL. Från och med året du fyller 26 år kostar det 100kr att vara medlem i RFSL.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL RFSL OCH FÖR ATT BLI MEDLEM