Flagga i regnbågens färger


Borås Pride ger er möjligheten att hyra regnbågsfärgade flaggor av oss att hissa på flaggstång, hänga upp på en vägg eller över räcke/terass eller liknande. Flagga i regnbågens färger och visa ert stöd för mänskliga rättigheter.

Kan man inte köpa flaggor? Självklart, vi har ett brett sortiment av flaggor och andra artiklar som är regnbågsfärgade till försäljning men när det kommer till större flaggor t.ex så är det smidigt att hyra en just för en kortare period, dels är inkomsten för varje uthyrd flagga en viktig del i vårt arbete som ideell organisation och ur miljöhänsyn är det fördelaktigt att återanvända flaggor. Dock blir ingen självklart gladare än vi om ni vill köpa en regnbågsflagga och flagga året om!

Pris:
500:- per flagga och uthyrningstillfälle

Storlek:
180x300cm (BxL)

Typ: Vi har två flaggor att välja mellan, dels den traditionella som man oftast ser men vi har ävenden nya ”Progress Flag” som syftar till att synliggöra intersektionaliteten inom HBTQI-rörelsen. Flaggan består av fem mindre ränder som representerar trans och icke-binära personer (ljus blå, ljus rosa och vit), marginaliserade POC (people of color) communities/grupper (brun, svart) och även de som lever med hiv och stigmat samt fördomarna som de personer möter, svart står även för de som mist sina liv till sjukdomen.

Flaggperiod:
12 juni – 2 juli 2023

Upphämtning och återlämning:
Efter överenskommelse.

Villkor:
För skadad eller förlorad flagga debiteras hyrestagaren 800:-

KLICKA HÄR FÖR ATT FYLLA I FORMULÄRET FÖR ATT HYRA EN FLAGGA


Har ni frågor och funderingar kring vår övriga sortiment av regnbågsfärgade artiklar? Kontakta vår projektledare, Daniel Karlsson, 0739-403467,
info@boraspride.se