Silvana Imam målade regnbågsfärger över Borås

DSC_0136

Igår gästades Borås och konstmuseet av naturkraften själv- grymma Silvana Imam. Vi på Borås Pride fanns självklart på plats, för vem annars kan peppa igång för kärlek och öppenhet som Silvana med sina befriande texter? Och vilken uppladdning vi fick, hela konstmuseet vibrerade! En publik har dessutom förmodligen aldrig varit snyggare tack vare konstgruppen Mycket, som med hjälp av sina festfeer strödde glitter och guld omkring sig.

Hiphopduon LASH med Sabina och Anfa Lashari drog igång kvällen med ett stort BANG när de klev på som första akt. Särskilt mäktig blev Två Fingrar som drog upp hela hemmapublikens händer i luften. En bättre inledning kunde inte Erik Lundin få, som gick ut med Suedi och sedan förklarade ”Jag är inte Centerpartist, men jag har skrivit en låt om en”. Såklart pratade han om Annie Lööf!

Stämningen var hög i publiken när Silvana Imam klev på, och totalt ursinnigt och vackert leverade sina texter från nya albumet Naturkraft. Särskilt magisk blev Hon va, med Silvana målandes regnbågsfärger över Sverige. Några av hennes tidigare låtar dök också upp under kvällen, som Tänd alla ljusen, vilken gav oss rysningar i hela kroppen när rummet sjöng med. Men en av våra absoluta favoritstunder var helt klart när alla stämde in i textraden ”Tack gud, jag är homo” från megabra För Evigt.

Det här ÄR celebration. Nu är det bara 8 veckor kvar till  Borås Pride! <3

Förresten! Följ oss på instagram @boraspride

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *