Vi söker samarbeten

Som stolt partner till Borås Pride så hjälper ni oss i arbetet mot ett samhälle fri från diskriminering och fördomar. Ett samhälle där det inte spelar någon roll vem du gillar, var du kommer ifrån, din könsidentitet eller hur du ser ut.

Tack vare våra partners kan vi varje år se till att lyfta fram dessa viktiga frågor i rampljuset samtidigt som vi bjuder in allmänheten, det offentliga, föreningslivet och näringslivet till en plats där vi alla möts för att lyssna, diskutera, bejaka och uppleva. Ni gör det möjligt för oss att kunna erbjuda trygga mötesplatser genom att arrangera en gratis festival, där konst och kultur bidrar till att synliggöra och manifestera HBTQI-personers rättigheter och fira mångfalden i den queera kulturen.

Borås Pride är alltid öppet för nya samarbeten med aktörer som delar våra värderingar. Borås Pride är en verksamhet som är ideell, ickevinstdrivande där verksamheten kan bedrivas tack vare bidragsgivare och partners.

Låter det intressant? Läs mer här på hemsidan eller ring vår projektledare, Daniel Karlsson, 0739-403467 eller skicka ett mail på info(a)boraspride.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *