Möt Anna som är en av våra representanter

En av fyra representanter för Borås Pride 2018 berättar om sitt beslut:

Mitt namn när Anna och jag blir hela 40 år I sommar men känner mig som en ungdom 🙂 Är gift med Magnus som jag träffade för snart 21 år sedan och vi har 2 döttrar varav vår äldsta dotter kom ut som gay för cirka ett år sedan. •

Själv är jag bisexuell och polyamorös och har levt i ett så kallat polyförhållande i ca 4 år. •

Jag är ägare av Erotikbutiken Miss Amour i Borås och min vision när jag tog över den är att alla är välkomna oavsett kön, preferens, nationalitet mm och jag kommer jobba mycket för det i framtiden. Jag vill förändra synen på hur en ”sexbutik” är framställd som och visa att det kan vara mysigt, trevligt och helt normalt att besöka mig oavsett vem man är.

Jag behandlar alla så som jag själv vill bli behandlad, dvs med respekt, att alltid vara trevlig och bemötande och aldrig dömande oavsett vem människan är.

Jag är hårdrockare ut i fingerspetsarna och jag vill med mitt deltagande visa att oavsett vem jag är, hur jag klär mig, vad jag jobbar med eller vilken musik jag lyssnar på så är det viktigt att även visa och stå upp för allas lika värde.

Det är något jag jobbar oerhört mycket för och kan i mitt arbete även visa det genom att de som arbetar hos mig inte exkluderar någon oavsett läggning, kön, tillhörighet eller något annat.

Givetvis lyser det igenom i hur jag jobbar gentemot kunder också, alla är välkomna.

– Anna Larsson

#hbtq #hbtqia #boraspride #boråspride #poly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *