Borås Pride Parad Lördag 30 juni

??? Idag går Borås Pride Pride Parad av stapeln ???

Lite kort information:

– Start i Knalleland vid bussgatan mellan StorKnallen och Clas Ohlson. Vidare på Skaraborgsvägen förbi Myrorna, ICA City & Simonsland. Över järnvägen och höger in på Allégatan förbi kongresshuset och sedan ner till höger vid Rådhuset.

– Incheckning anmälda ekipage med fordon: 16:30
– Incheckning anmälda grupper: 16:30
– Samling allmänheten: 17:00
– Paradstart: 18:00

– Tips! Införskaffa era flaggor, armband m.m. inför paraden tidigt. Vi finns på plats i Pride Park (stora torget) från 10:00 och i Knalleland (utanför StorKnallen) från 11:00 där ni kan införskaffa allt ni behöver.

– Samla alla ni känner, vänner, släkt, bekanta, kollegor m.m. och gå med oss i paraden! Det går självklart även bra att stå utmed paradrutten för att beskåda denna parad fylld av all kärlek och skulle ni få feeling och vilja gå med så är det bara att hoppa in i paraden där det passar er

– Tänk på att dricka vatten. Det är varma dagar och vi vill se alla pigga, glada och fulla av energi. Vår samarbetspartner, Borås Energi och Miljö ställer upp en vattetank i Knalleland vid försäljningen där tillgång till vatten finns för de som önskar/behöver.

– Ha kul och lägga gärna upp bilder på era sociala medier och hashtagga #boraspride inför, under och efter paraden. Sprid ordet att all kärlek är bra kärlek och oavsett vilka mörka krafter vi har i vårt samhälle så kommer kärleken alltid att vinna. Vi hyllar kärleken!

Om ni har mer frågor, skicka ett PM här på facebook så skall vi försöka svara så fort vi kan, alternativt besök oss i Pride Park i vårt tält framför Rådhuset

Välkomna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *