Linda Bengtzing till Borås Pride


Mello-artisten Linda Bengtzing kommer till Borås Pride i sommar och kommer att vara avslutningsshowens huvudartist.


Linda är en av våra mest omtyckta kvinnliga artister och har deltagit i Melodifestivalen med 8 tävlingsbidrag. Förutom det har hon gjort musikal, medverkat i stora turnéproduktioner, släppt barnbok och i årets Melodifestival var Linda programledare i “För, -och efterfesten”.

– Vi ser verkligen fram emot årets avslutningsshow. Linda kan verkligen leverera energi, fart och fläkt,  precis så som vi vill ha det under avslutningsshowen. Vi längtar efter och ser fram emot paraden på lördagen som avslutas med en avslutningsshow, säger Daniel Karlsson, projektledare för Borås Pride.

Att besöka avslutningsshowen är kostnadsfritt och äger rum lördag 1 juli cirka 17:00 vid scenen i pride park som även i år är beläget i stadsparken. Detta sker direkt efter att paraden anlänt efter att ha startat i Knalleland.

Förutom sitt framträdande i avslutningsshowen kommer hon även att delta under fredagen i Allsången tillsammans med bl.a Magnus Carlsson.  

Borås Pride arrangeras i år för åttonde året i rad. Arrangör bakom Borås Pride är RFSL Sjuhärad som är en av landets största lokalavdelningar under riksförbundet RFSL. Föreningen startade 1971 och har sedan dess haft en oavbruten verksamhet.

Kontakt
Daniel Karlsson

Projektledare Borås Pride0739-403467
info(a)boraspride.se
www.boraspride.seFoto: Karin Törnblom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *