Magnus Carlsson till Borås Pride

Schlagerveteranen Magnus Carlsson kommer till Borås Pride i sommar och kommer att delta i allsången som tar plats i pride park.

Magnus Carlsson, en av landets mest folkkära artister blir en del av allsången som kommer att hållas under Borås Pride i sommar. Han har deltagit i Melodifestivalen åtta gånger, tre gånger med Barbados, två gånger med Alcazar och tre gånger som soloartist.

– Vi ser fram emot en fantastisk allsång. Förutom att Magnus är en av landets mest folkkära artister känns det extra kul att ha han med, här på ‘hemmaplan’. Vi längtar efter och ser fram emot en fullsatt publik, säger Daniel Karlsson projektledare för Borås Pride.

Att besöka allsången är kostnadsfritt och äger rum fredag 30 juni kl 18.00 vid scenen i pride park som även i år är beläget i stadsparken.

Förutom sitt framträdande under allsången kommer han även att göra en intim spelning på RFSL Sjuhärads nattklubb, Magasinet senare på kvällen.  

Borås Pride arrangeras i år för åttonde året i rad. Arrangör bakom Borås Pride är RFSL Sjuhärad som är en av landets största lokalavdelningar under riksförbundet RFSL. Föreningen startade 1971 och har sedan dess haft en oavbruten verksamhet.

Kontakt Daniel Karlsson

Projektledare Borås Pride0739-403467
info@boraspride.se
www.boraspride.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *