Medverka i 2019 års program

Under rubriken ”Hiv i nöd och lust” föreläste Mikael C. Eriksson på Quality Hotel Grand, Borås, under fredagen 2018-06-29.
 
Nu är vi i full gång med att sätta nästa års programinnehåll så är ni en förening/organisation som är intresserade av att ha med en programpunkt så är det hög tid att visa ert intresse. Maila tulay@boras.rfsl.se och beskriv kortfattat vilka ni är, vad programpunkten skulle handla om så återkommer vi till er inom kort.
 
Maila in ert intresse senast 28 februari.
 
Foto: Lars Johansson
Syntolkning: Mikael C. Eriksson föreläser för en grupp människor

2 thoughts on “Medverka i 2019 års program

  1. Hej! Jag är s k ”jämnställdshetsminister” i Vision 282, avd 2 (Södra Älvsborgs Sjukhus). Vi har diskuterat angående medverkan i PrideTåget 2019. Vad innebär det och var krävs av oss?

    1. Hej! Som deltagande grupp i paraden innebär det att man först och främst anmäler sig via vårt formulär på vår hemsida (dock har den ej lagts upp än för 2019, vi meddelar när den kommer upp). Vi kommer sätta ett datum i juni som sista dag för att anmäla sig. När vi fått in alla intresseanmälningar så går vi igenom allt och sätter en startordning för alla ekipage. Vid intresseanmälan så vill vi veta ex, ungefär hur många ni kan tänkas bli, om ni vill stoltsera med ngt särskilt budskap, ska ni spela musik (valfritt), har ni fordon eller kommer ni att gå, kontaktuppgifter etc. Mest för att vi skall kunna få en så bra spridning på alla ekipage i paraden som möjligt. Rent allmänt kan man säga att man inte får skylta eller dela ut med något som är rasistisk, homofobiskt, sexistiskt eller stötande på annat sätt. Alkohol är ej tillåtet i paraden. Vanligtvis är samling 17:00 i Knalleland och paradstart 18:00 och beroende på antal paraddeltagare tar det cirka 1 timma till Borås Centrum. Eftersom polistillståndet fortfarande inte är beviljat utan är ute på remiss så är vi knapphändiga med informationen om paraden än så länge tills vi vet att allt är godkänt från myndigheterna. När det är klart lägger vi ut all info på hemsidan tillsammans med formulär vår att anmäla sitt intresse. Jag hoppas att detta besvarade det mesta av era funderingar och har du fler frågor så hör gärna av dig på 0739-403467 eller skicka ett mail på info@boraspride.se. Med vänlig hälsning Daniel Karlsson, Projektledare Borås Pride 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *