Vill du bli modell i vårt kampanjmaterial?

Borås Pride söker modeller för den kampanj vi ska göra gällande Borås Pride 31/6 – 2/7 2016.
Vi söker modeller som ska skildras i att vara en normbrytare under Borås Pride och i vårat kampanjmaterial. Bilderna kommer synas stort i Borås och utanför. Tryckas på bilder, ev pryda bussar, media, reklam och i tidningar.

Är du en normbrytande HBTQ person som vill ställa upp?
Tills den 3 mars söker vi modeller.
Är du under 18 år behöver du ha målsmans medgivande.

Maila din intressemaila på: info@boraspride.se

Märk dit mail med ModellPride och skriv med namn, telefon samt en beskrivning av dig!

Med vänliga hälsningar,
Borås Pride!

2 thoughts on “Vill du bli modell i vårt kampanjmaterial?

  1. Jag har redan anmält mig som modell och har redan skickat information om mig till er men då jag bytt telefonnummer så skriver jag igen..Det tel nummer ni har fått är 0700336730 mitt nya är 0720071690 föör jag vill inte ni glömmer mig.

    1. Hej Jenny, tack för visat intresse. Vi önskar att vi kunde ha en massa modeller med i vårt kampanjmaterial. Av tids- och ekonomiska skäl är vi dock tvingade att begränsa oss och nu har vi fotograferat kampanjmaterialet. Varmt välkommen till Borås Pride!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *