Samtal med Saga Becker, en av drygt 60 programpunkter

Samtal med Saga Becker en av drygt 60 programpunkter under Borås Pride

 

Vi är tillbaka, för andra året i rad, och med ett gediget program där alltifrån föreläsningar, filmvisning, skapande, utställningar och samtal till aktivism, fest och guidningar får ta plats.

 

– Festivalen bygger på att vi riktar blicken mot normer, de normer som begränsar våra liv, och många programpunkter avhandlar svåra ämnen och stora utmaningar i samhället. Vi tror på konstens och kulturens kraft att belysa och fördjupa samhällsfrågor, därför blir det också betydande inslag i festivalen. I kombination med ett stort mått glädje, gemenskap och festligheter tror vi att det skapar en perfekt balans i programmet, säger Stina Nilss, vice ordförande i RFSL Borås Sjuhärad och programansvarig för Borås Pride.

 

Programmet börjar redan långt innan själva festivalen med pepp och tillverkning av flaggor, pins och annat material till paraden. Evenemangen och aktiviteterna intensifieras under festivaldagarna 15-17 juni och totalt handlar det om över 60 programpunkter. Det blir således ett digert program att de del av innan det är dags för parad, konsert och avslutningsfest under lördagskvällen den 17 juni.

 

Hela programmet finns nu här under ”Program” och det kommer även distribueras med Borås Tidning inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *